Športne nogavice GO4GOAL

19,20 

Na voljo po naročilu

Kategorija: Oznake: , ,

Opis

ŠPORTNE NOGAVICE GO4GOAL

ODVAJANJE VLAGE

Visokotehnološka vlakna, ki dokazano zmanjšujejo temperaturo, zmanjšajo srčni utrip med aktivnostjo, hkrati pa poskrbijo za odlično uravnavanje vlage. Specialno izdelana vlakna odvajajo vlago stran od kože in ohranjajo stopala sveža in suha.

ABSORBIRANJE UDARCEV

Večplastna preja z inovativnim gostim pletenjem na spodnjem delu stopala absorbira in zmanjšuje udarce od tal, ki nastanejo med aktivnostjo.

ZDRAVJE IN UDOBNOST

Izjemno lahka tkanina poskrbi za idealno udobnost med športno aktivnostjo. Antibakterijska obdelava pa zmanjšuje nastajanje neprijetnega vonja in minimizira razvoj bakterij.

ULTRAGRIP TEHNOLOGIJA

Natančno oblikovana in skrbno nameščena UltraGrip tehnologija po celotnem spodnjem delu stopala in pete poskrbi za maksimalen oprijem in stabilizacijo. To omogoča, da ustvarite večjo hitrost in boljšo okretnost.

ZAŠČITA PRED ŽULJI

Inovativna tehnologija na predelu spodnjega dela stopala in prstov bistveno zmanjša trenje med nogavico in kožo, kar zmanjšuje nastanek žuljev.

ANATOMSKO OBLIKOVANO

Anatomsko oblikovano stopalo je prilagojeno posebej za levo in desno nogo, kar zagotavlja popolno prileganje. Navedeno preprečuje nabiranje odvečne tkanine ob strani prstov.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.