Spoštovani nogometaši in spoštovani starši

Verjamem, da v teh težkih trenutkih ravnate po navodilih in priporočilih NIJZ in Vlade Republike Slovenije. Pomembno je, da vsi skupaj in vsak izmed nas naredi vse, da zajezimo širjenje virusa in se tako kmalu vrnemo na nogometna igrišča.

Sedaj je pravi čas, da posvetite več časa tudi za šolske obveznosti, za druženje z ostalimi družinskimi člani in za stvari za katere vam je v preteklosti zmanjkalo časa.

Treningov v nogometni šoli ne bo, dokler za to ne bo varnih pogojev, saj je najpomembnejše v tem trenutku vaše (naše) zdravje, vse ostalo je sekundarnega pomena. Virus pa nikakor ni ustavil dela in življenja v NŠ Roho. Igrišča sicer samevajo, vendar pa vsi v klubu opravljamo svoje delo, ki ga je potrebno opraviti, seveda pa pod drugačnimi pogoji in na drugačne načine, kot je bilo to v preteklosti.

Ker želimo, da so naši igralci v tem času tudi aktivni in se vrnejo na treninge čim bolj pripravljeni, ponujamo nekaj dela na »daljavo«. Igralci selekcij U15, U17 in U19 prejemajo individualni plan dela od svojih trenerjev. Igralci mlajših selekcij pa bodo na naši spletni strani in fb strani prejemali informacije glede izvajanja individualnih vaj in treningov, različnih aktivnosti v naravi in gozdu. Velja pa seveda tudi opozorilo za vse individualne treninge, ki jih opravljate, saj je zelo pomembno, da se ne družite z drugimi, ste pozorni na vsa mesta, kjer se virus lahko nahaja in seveda upoštevate vse varnostne ukrepe in navodila. Vse treninge je najbolje izvajati doma ali v naravi, kjer najdete primeren prostor, kjer ni drugih ljudi.

Veseli bomo tudi vaših objav (posnetkov) kako trenirate, ki jih bomo z veseljem objavili in s tem motivirali tudi ostale!

Naj vas opozorim, da je prepovedano kakršno koli zadrževanje na nogometnih igriščih!

Rad bi vas spomnil, da smo vam na voljo za vsa vprašanja, nejasnosti in tudi pomoč v kolikor karkoli potrebujete. Na voljo vam je vodstvo kluba, kot seveda vaši trenerji.

OSTANITE DOMA in OSTANITE ZDRAVI…. Kdo je najboljši?…ROHO

Gregor Beranič

Vodja NŠ Roho

NEKAJ ZA ZAČETEK: